Speciale siliconen - glijmiddel voelt aan. X-man 100 ml siliconen glijmiddel pheromone parfum Siliconen borstenSpaanse VliegSperma verbeteraarsSponsjes / TamponsTouche Artikelen. is jo premium cooling for Men een langdurig siliconen glijmiddel dat perfect is voor de persoonlijke behoeften van iedere man. Pjur Original op siliconenbasis is het best verkochte en best beoordeelde siliconen glijmiddel ter wereld. is een glijmiddel op siliconen basis ( de meeste durex glijmiddelen zijn op waterbasis) welke je kunt gebruiken tijdens de sex. Door de siliconen wordt het glijmiddel niet geabsorbeerd door de huid, waardoor het plezier en zijdezacht aanvoelt. Glijmiddel koop je bij bezorgd in neutrale verpakking Volg je bestelling met Track trace voor 21:00 uur besteld. Deze glijgel op siliconen basis is speciaal geschikt voor vrouwen.

glijmiddel siliconen aanvoelt als olie, maar dat niet is!

Waterbasis en siliconen bewaren basis. Glijmiddel op waterbasis is uitermate geschikt voor gebruik met condooms en seksspeeltjes. Bestel discreet en veilig glijmiddel voor speciaal voor anale seks op! Goed te combineren met een anaal vibrator of dildo. Let erop dat je blitzer stimulerende glijmiddel op waterbasis is, als je het wilt gebruiken met een siliconen speeltje. Anal Lube siliconen glijmiddel - 118 ml om de penetratie te versoepelen. Bij anale seks is het gebruik van glijmiddel echter onmisbaar. all-round product voor maximaal plezier. Pjur Original is de eerste en het bestverkopende persoonlijke siliconen glijmiddel ter wereld. EasyGlide siliconen glijmiddel is een glijmiddel gemaakt van siliconen. Er bestaan veel verschillende soorten glijmiddel.

glijmiddel siliconen

De beste kwaliteit bij!


Genieten met onze spannende collectie, of je advies nu op zoek bent naar een opwindend nieuw speeltje of gaat voor een sensueel lingerie setje. Bij vind je alles waarvan je droomt op het gebied van erotiek. Ontdek eens een nieuwe kant met onze uitdagende bdsm-collectie of ga samen intens genieten met een koppel vibrator. Al je fantasieën worden werkelijkheid met onze sextoys. Ons online assortiment bestaat uit onder meer: dildo's, vibrators, sexy lingerie en speeltjes. Tevens hebben wij een uitgebreide online apotheek met daarin verzorgingsmiddelen maar ook libido verhogende middelen.

Glijmiddel (seks) - wikipedia


Pjur Med Warming, pure med Energy, durex duo (een prikkelende en een verwarmende). De sensatie is veel minder sterk dan bij tandpasta of qi, maar die zijn dan ook weer niet bedoeld als glijmiddel. Orale seks en deep Throat Glijmiddel en orale seks? Nou ja, het is natuurlijk helemaal niet ondenkbaar dat je in het spel glijmiddel aanbrengt (bijvoorbeeld op een speeltje) en daarna over wilt gaan op orale seks. Je vraagt je dan misschien af of zon glijmiddel niet vies is en of het wel gezond is om (siliconen) glijmiddel binnen te krijgen? Maar ook als je van plan bent om een deep Throat te doen, en je wilt een beetje lief zijn voor je keeltje, dan kan een glijmiddel een uitkomst zijn. Het binnen krijgen van een klein beetje siliconen glijmiddel kan geen kwaad. Bovendien zijn een paar druppeltjes van een siliconen glijmiddel al voldoende voor gebruik, dus veel kun je er nooit van binnenkrijgen. Maar er zijn ook alternatieven.

glijmiddel siliconen

Gelukkig zijn er wel goede siliconen glijmiddelen die je in combinatie met speeltjes kunt gebruiken. Pjur Woman toy lube (speciaal voor gebruik met speeltjes). Pjur Original (best verkochte glijmiddel ter wereld). Bij irritaties, als je last hebt van gevoelig en geïrriteerd slijmvlies, kies dan voor een goed glijmiddel. Sommige glijmiddelen bevatten veel toevoegingen. Als je wat gevoelig bent down there dan is het beter om glijmiddelen te vermijden amsterdam die stoffen bevatten zoals parabenen, petrochemicaliën, benzeen derivaten (zoals natriumbenzoaat, methyl, ethyl en propylparaben en benzoaat soda boorzuur, salicylaten en kaneelaldehyde (een ingrediënt gebruikt in hot smeermiddelen). Dergelijke toevoegingen kunnen een tegengesteld effect hebben en juist irritatie veroorzaken.

Gebruik daarom alleen een glijmiddel dat alle ingrediënten duidelijk vermeldt eliminate en vermijd de bovengenoemde ingrediënten. Pjur Med Premium Glide en, pjur Woman Aqua (op waterbasis) of het alom vertrouwde. Ky cream zijn in dit geval wel een uitstekende keuze. Dat beetje extra, naast lekker glijden, kan een gel ook nog voor een beetje extra erotische prikkeling zorgen. Deze glijmiddelen hebben een menthol, peper, gember, cacao, of andere toevoeging, waardoor ze voor een lekkere tintelende sensatie zorgen.

Swiss navy, siliconen, glijmiddel 118


Ze gaan vaak niet zo goed samen met seksspeeltjes die van siliconen gemaakt zijn. Maar het voordeel is dat ze niet uitdrogen. Met een paar druppeltjes kun je heel lang plezier beleven. Siliconen glijmiddelen zijn wat dikker, voelen niet vet aan en zijn zacht. Je kunt ze ook prima gebruiken voor een erotische massage. . De huid gaat er zacht en zijde-achtig door aanvoelen.

Je kunt een siliconen glijmiddelen ook prima in het water gebruiken, omdat ze niet oplost in water. Dit is echter ook een nadeel. Om het te verwijderen moet je een aantal maal grondig wassen met zeep. En knoei niet in je bad of douche want voor je het weet glij je op je snuffert. Glijmiddelen op siliconenbasis vlekken op zijden lakens. Dus leg niet je allerbeste beddengoed voor je minnaar klaar. Speeltjes, glijmiddel op siliconenbasis is in de meeste gevallen niet voor gebruik met een condoom, behalve als op de verpakking iets anders vermeld. Maar dat wil nog niet zeggen dat je het dan ook kunt gebruiken voor je seksspeeltjes. .

Siliconen, glijmiddel extra glijgenot - alle condooms

Het nadeel is dat ze snel opdrogen, koop waardoor je misschien een beetje meer moet aanbrengen. Ook kun je dit soort glijmiddelen niet goed gebruiken voor een massage. Een ander nadeel is dat glijmiddelen op waterbasis glycerine bevatten. Dit is in feite een soort suiker. Je weet misschien dat suiker in een enkel geval een infectie kan veroorzaken. . Een uitzondering peter is het nieuwe. Dit is een glijmiddel op waterbasis zonder glycerine, vrij van parfum en olie. Glijmiddelen op siliconen basis, glijmiddelen op siliconen basis zijn wat duurder dan andere middelen.

glijmiddel siliconen

Siliconen, glijmiddel, glijmiddel, condomerie

Sommige condooms bevatten zelf al wel wat lichaam glijmiddel. Breng de gel rechtstreeks op en in de vagina aan of op het condoom. Pas wel op dat je een glijmiddel op waterbasis neemt, of een goed siliconen glijmiddel waar nadrukkelijk bij vermeld is dat het te gebruiken is met condooms, omdat het condoom anders poreus kan raken of sneller scheurt. Ook kan het omdoen van een condoom vergemakkelijken als je een heel klein beetje glijmiddel aan de binnenkant van het condoom doet. Niet te veel, want anders kan het makkelijk afgaan. Glijmiddelen op waterbasis, glijmiddelen op waterbasis hebben een aantal voordelen. Ze zijn goedkoop, goed te gebruiken in combinatie met condooms en speeltjes en zijn makkelijk te reinigen.

Ook kan er irritatie ontstaan doordat de vagina beschadigd raakt. Door een glijmiddel te gebruiken voelt de vagina weer vochtig aan en zal penetratie makkelijker gaan. Sommige vrouwen hebben ook last van verkramping van de spieren rond de vagina. Dit noemen we vaginisme en in sommige gevallen maakt dat penetratie vrijwel onmogelijk of erg pijnlijk. Ook dan kan een glijmiddel uitkomst bieden. Seks moet vooral fijn zijn en niet pijnlijk. Als seks pijn doet, dan zal er een negatieve associatie met seks ontstaan waardoor de zin al snel overgaat in tegenzin. Glijmiddel kan er dan voor zorgen dat seks weer aangenaam. Als je een condoom gebruikt bij het face vrijen dan kan een klein beetje glijmiddel de boel een stuk veraangenamen.

ruim aanbod, beste keuze

Een glijmiddel is een vloeistof die paralyse gebruikt wordt bij het vrijen. Tegenwoordig zijn er vele soorten glijmiddel te koop, ieder met zijn eigen toepassing. Sommige zijn puur bedoeld om penetratie te vergemakkelijken, andere zijn bedoeld om een extra prikkelende sensatie teweeg te brengen. En weer andere kun je ook gebruiken als massageolie. Dus welke is nu de beste keuze voor jou? Om dan toch maar met de problemen te beginnen: glijmiddelen kunnen een uitkomst zijn als de vagina niet uit zichzelf voldoende vocht produceert. Soms komt dat voor bij vrouwen die wat ouder worden, maar het kan ook andere gezondheidsredenen hebben (bijvoorbeeld medicijngebruik). Als de vagina onvoldoende nat is, dan kan dat pijn doen bij het penetreren.

Glijmiddel siliconen
Rated 4/5 based on 482 reviews