The first flowers are in bloom, wardrobes are being updated and summer vacations are planned. And when I think about summer vacation I think about beautiful bronze sun kissed skin. Not that I like to spend hours in the sun just to get a nice tan. No, thats not my thing at all. But I do like to enhance my skin by giving it a healthy bronze glow with Summer beauty products. Enter: the summer makeup from Sans soucis.

blush voor lichte huid en een donkere kleur. De donkere kleur kun je als blusher gebruiken en de lichtere kleur gebruik je op je schouders en decolleté. Een likje Illuminator op de jukbeenderen en de neusbrug, een beetje Bronzing Powder op het decolleté, en wat every day lip Balm op de lippen, en je loopt met minimale inspanning in een mum van tijd de deur uit met een frisse, stralende, door de zon gekuste huid! Photography by danique bauer / Whatiwouldbuy — a sun kissed skin — written in Dutch ( English version coming up!).

Enter: de zomer make-up van Sans soucis. Als de zon volop schijnt gebruik ik graag de sans soucis. Illuminator in de kleuren Apricot of Toffee. Deze vloeibare illuminator met shimmer effect heeft een super lichte textuur, smeert heel gemakkelijk uit en zorgt voor een zeer natuurlijke gloed. Ook handig: hij kan vermengd worden met je foundation, dagcrème of zonnebrandcrème! Vaak gaat ook de Sans soucis, every day lip Balm in mijn make-up tas mee. Ik hou van dit fijne 2-in-1 lip product omdat het een spf 20 bevat en een goede combinatie tussen kleur en verzorging biedt. Ik heb er twee, maar de kleur die ik het meest gebruik heet Cherry toffee. Het geeft me net dat beetje kleur op mijn lippen waardoor ik er verzorgd maar niet te opgemaakt uitzie. En last but not least: de sans soucis. Ik gebruik hier maar weinig van omdat ik altijd bang ben voor een té bruin effect.

blush voor lichte huid

Lily lolo - all about eve


Sans soucis summer makeup products foun kissed skin. Beauty, march 22 2017, comment — a sun kissed skin — written in Dutch english, het is officieel! De lente is begonnen :D. De eerste bloemen staan in bloei, garderobes worden ge-update en zomervakanties worden gepland. En wanneer ik aan de zomervakantie denk, denk ik aan een mooi egaal gebronsde huid. Oftewel een sun-kissed skin. Niet dat ik graag uren in de zon lig uitslag te bakken hoor. Nee, daar hou ik juist helemaal niet van. Maar ik hou er wél van om mijn huid een mooie glow te geven met behulp van zomerse beauty producten.

11 Onmisbare make up tips voor


Een concealer stick is over het algemeen iets dunner dan een cream concealer. Je kunt het vergelijken met de textuur van nude lipstick. Concealer aanbrengen met behulp van een concealer stick. Concealer stick: welke huidtype? Een concealer stick valt minder op waardoor je het zonder foundation kunt gebruiken. Het geeft een natuurlijker resultaat dan een cream concealer. Cream sticks zijn geschikt voor een normale, droge of gevoelige huid. Ze zijn verkrijgbaar met een: satin finish matte finish beiden blijven lang goed zitten en zullen niet zo snel uitlopen. Als je een concealer stick met een satin finish gebruikt moet je het wel afpoederen.

blush voor lichte huid

Cream concealer aanbrengen, doordat het dik is kun je een cream concealer helaas niet gebruiken zonder er een foundation en naderhand losse poeder overheen aan te brengen. Als je dit niet doet, gaat de cream concealer namelijk in je fijne lijntjes zitten. Lees ook: Appelazijn gebruiken om af te vallen: hoe kan dit? Al het schaduw is weggewerkt met behulp van cream concealer. Zoals je ziet heeft dit een volledige dekking. Op deze foto heb ik charlotte gecamoufleerd met cream concealer.

Hierbij heb ik de donkere kringen onder haar ogen, maar ook alle rode plekken en schaduwen in haar gezicht weggewerkt. Je ziet hier alles nog duidelijk zitten, doe er een laagje foundation op en je ziet er niks meer van! Door middel van een bronzer en een blush kun je je gezicht naderhand meer kleur geven. Dit vind je vast en zeker ook interessant:. Concealer stick: valt niet per. Op de onderste foto gebruik ik een concealer stick om de donkere kringen onder Charlotte haar ogen te camoufleren. .

BeautyLicious skin Body feet

Ook is deze concealer zeer geschikt om (zeer) donkere verkleuringen onder je ogen te camoufleren en bijvoorbeeld wijnvlekken in je gezicht. Lees ook: 7 Tips waarmee je gespleten nagels voorkomt. Cream concealer breng ik liever eerst aan met mijn vingers. Cream concealer: w elke huidtype? Als je een vettige huid hebt met grove poriën, kun je het beste geen cream concealer gebruiken. Dit kan namelijk je poriën verstoppen vetten en ervoor zorgen dat je gezicht sneller gaat glimmen. Cream concealer is het meest geschikt voor een normale of droge huid. Cream concealer in verschillende kleuren: make-up Studio.

blush voor lichte huid

6 tips voor rimpels camoufleren

Klaarblijkelijk zijn er verschillende soorten concealers waarmee je donkere kringen en vlekken kunt camoufleren. De hamvraag is dus: welke kun je het beste kopen? Gastblogger Jillian vertelt het je met behulp van model Charlotte. Concealer stick van nyx. Geschikt voor welk huidtype? De concealers die in dit blog artikel worden besproken, evenals bij welke huidtype ze het beste passen, zijn: Cream concealer, concealer stick, vloeibare concealer, minerale concealer poeder. Cream concealer: volledige dekking, donkere kringen onder je ogen kun je goed en gemakkelijk camoufleren met een cream concealer. Cream concealer is meestal volledig dekkend (full coverage) en zoals je kunt zien ook redelijk dik. Hierdoor dekt deze concealer het beste van alle concealers.

Keuzestress, toen ik zelfverzekerd aan de make-up dame in de winkel vroeg waar ik de concealers kon vinden, raakte ik in shock. Reden: ik zag een make-upschap met verschillende potjes, flacons en zelfs potloden. Het bleken allemaal verschillende soorten concealers te zijn. Daar stond ik dan. Er was zoveel keuze dat ik uiteindelijk huiswaarts keerde zonder concealer. Kortom, ik wist niet welke concealer ik moest kopen. . Vloeibare concealer van Urban Decay, welke kun je het beste kopen is er een verschil? Jeeeeez, dit werd allemaal een stuk ingewikkelder dan tattoo ik dacht!

Samples, mini's en Probeersets

Wist je wrinkles dat er verschillende soorten concealers zijn die allen een verschillend resultaat creëren? Het resultaat is afhankelijk van je huidtype en de textuur van de concealer. Lees dit blog artikel om te voorkomen dat je de verkeerde concealer koopt. Als je niet weet welke concealer je moet kopen. Ooit was er een moment dat ik amper wist wat het woord concealer inhield. Toen ik er eindelijk achterkwam dat concealers worden gebruikt om oneffenheden, vlekken en donkere kringen onder je ogen te camoufleren, stond mij een nieuwe verrassing te wachten toen ik naar de winkel ging. Lees ook: ik gebruik vaseline op mijn gezicht dit is het resultaat.

Blush voor lichte huid
Rated 4/5 based on 839 reviews