Of ziet de leerling een zin met gaten erin, waaruit je zelf moet bedenken wat daar zou kunnen passen (variant 5)? Of ziet een leerling een complete nederlandse zin, die op een stippellijn vertaald moet worden? Het zal je niet ontgaan zijn, dat invullen en invullen in deze voorbeelden niet bepaald hetzelfde. Variant 5 kan razend moeilijk zijn en vergt een goede leesvaardigheid. En variant 5 heeft soms ook meerdere goede antwoorden. Net als variant 6, die in feite een vertaalopdracht. Bij variant 1 t/m 4 is de zin er omheen feitelijk niet veel meer dan decoratie. Als je de zin negeert heb je er vaak geen last van.

vertalen nederlands naar duits zinnen wat er nu eigenlijk gebeurt en wat de effecten daarvan zijn. Laten we eens een denkbeeldige oefening voor ons geestelijk oog nemen. Het is nogal een verschil in mentale handeling of een leerling bij een werkwoordoefening -st en -en moet invullen (variant 1 kommst en bleiben moet invullen, terwijl de infinitief voor de kantlijn gegeven is (variant 2 idem maar zonder dat het werkwoord al gegeven.

De voordelen van invulopdrachten zijn evident: Het op te lossen probleem is vaak geïsoleerd uit de taal gehaald lanka en daardoor te overzien. We weten natuurlijk ook wel dat een taal niet uit losse woorden en gereduceerde grammaticale fenomenen bestaat, maar we weten ook dat kleinere, overzichtelijke eenheden ons helpen om grip te krijgen op zoiets vaags als taal. Denk maar aan het leren van rijtjes met alle vormen van haben en sein. Houvast is een pedagogisch-didactische must, zeker voor jonge taalleerders. Omdat invulopdrachten relatief snel te maken zijn (weinig schrijfwerk immers) heb je al lanolin snel het gevoel dat je veel werk verzet hebt. De korte spanningsboog vindt dat heel prettig. Ook zijn deze opdrachten makkelijk en snel na te kijken. En snelheid is nodig, want het ontbreekt je als leraar aan de tijd om open opdrachten van die massa kinderen na te kijken. Ook ziet het er mooi zelfstandig uit, want de leerlingen kunnen dankzij de zelfsturende instructies vaak meerdere opdrachten vooruit. En dat is voor de leraar ook wel eens prettig en efficiënt qua klassenmanagement.

vertalen nederlands naar duits zinnen

Overleg gebruiker:Hans Erren - wikipedia


Leer je een taal door woorden in te vullen op stippellijnen? Hast kommt bleibt bleiben willst mag. Tür zimmer fernseher bett fenster badezimmer poster. R f r f. . zomaar een greep uit de antwoorden van een willekeurige leergang in de onderbouw. Een aantal triangles jaren geleden ik meen ergens rond 1990 veranderden de leergangen in onze scholen. In plaats van een boek met een los eigen schrift, kwam er een tekstboek en een werkboek. De meeste leergangen zitten tegenwoordig zo in elkaar en het overgrote deel van de opdrachten is er op gebaseerd.

Zinnen vertalen naar het Engels


Of van het Engels naar het Nederlands, of van het Spaans naar het Engels. Online vertaler van Nederlands naar duits om losse woorden, zinnen en korte teksten. Vertaal gratis jouw woorden, zinnen en teksten van Nederlands naar duits! Vertaler online - vertalen in maar liefst 38 verschillende talen, bijvoorbeeld: Engels, Albanees, Arabisch, duits, nederlands, spaans, Frans, Italiaans. Download gratis software vertaling - het is gratis. Html clipboardnederlands naar turks vertalen, vertalen van nederlands naar chinees, van nederlands naar pools, vertaling van nederlands naar turks, van nederlands naar deens, vertalen naar het nederlands, vertaling nederlands naar frans, vertaling italiaans naar nederlands, songteksten. Duits (500) Italiaans (210) Portugees. Nederlands -frans; zinnen ; vertalen ; 1 antwoord 230 x bekeken. Wie kent de vertaling naar het frans van bronaap?

vertalen nederlands naar duits zinnen

Als je een woord van het duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken. Hier heeft u de mogelijkheid om gehele zinnen te vertalen. Gebruikers vanuit de meest uiteenlopende achtergronden vertalen en zoeken naar informatie. Vertaal woorden en zinnen via onze mobiele site. Welke tekst wil je vertalen? Posts about zinnen van nederlands naar spaans written by vitaminsok. Vertalingen van zinnen in het gratis Nederlands - duits woordenboek serum en vele andere duitse vertalingen.

Gratis duits spaans vertalen. Vertaal duits naar spaans online en download nu onze gratis vertaler. Duits naar Nederlands vertaling. Zinnen en meer aan u ter. Vertalingen in context van zinnen in Nederlands -Frans van reverso context: buiten zinnen, twee zinnen, weer bij zinnen, r-zinnen. Het zal u ongetwijfeld wel eens zijn overkomen: u moet snel enkele zinnen vertalen van het Nederlands naar het duits.

Gratis online vertalen naar, engels


Inloggen niet nodig en puur Nederlands. Je op weg om deze woorden gemakkelijk te vertalen van bijvoorbeeld Engels naar Nederlands. Nu duits, frans, Engels. Vertalen en vertalen is twee. Er is een behoorlijk groot verschil tussen een woord, een zin, meerdere zinnen of volledige teksten vertalen.

De context kleurt de nuances. Naar andere talen: duits en duits es duits. Het duits DE: das deutsche. Behalve voor het vertalen van woorden. Ik wil een tekst automatisch laten vertalen ; ik ben op zoek naar een professionele. Vertalen Nederlands - duits ; Vertalen Nederlands. Het interglot Vertaal woordenboek vindt Nederlandse, engelse, duitse, franse, spaanse en Zweedse vertalingen. Zoek in het duits - nederlands woordenboek.

Nederlands, duits woordenboek

Gratis woorden en zinnen vertalen van en naar het Engels, Spaans, duits, frans en meer. Bij, hoofdhuid vertalen duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen! Naar andere talen: zinnen en zinnen es zinnen. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen. Probeer nu onze gloednieuwe vertaalmachine! Met de laatste updates de beste vertaling van zinnen.

vertalen nederlands naar duits zinnen

Vertalen duits Nederlands, gratis

Vertaal zinnen vitamine van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer. Nederlands, duits vertaling van zin Ich habe lust, heute Abend essen zu gehen. De gratis service van google kan woorden, zinnen en webpagina s onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen. Vertaalmachine nederlands duits maakt het vertalen een eenvoudige klus. Duitse zinnen vertalen met een druk op de knop. Terwijl u typt uw Nederlandse zinnen naar het, duits. zinnen vertaald van, nederlands naar, duits inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Engels, nederlands, vertalen van woorden en zinnen.

Voor een professionele vertaling kunt u natuurlijk voordelig terecht bij onze partners. Vertalingen van bureuas die hier in zijn gespecialiseerd kosten tussen de 10 en 25 cent per woord. Wil je goedkoop vertalen? Probeer het dan eerst op onze site. Gebruik van de vertaalmachine, voer de tekst aan de linkerzijde. Klik 'vertalen' om frans de tekst van het Nederlands in he duits te vertalen. Heeft u nog een vraag of werkt iets niet? Stuur dan een mailtje naar. Kies de bron/doeltaal: Van: taal talen omwisselen, naar: Vertalen vertalen.

Gratis vertalen

Meer informatie, nederlands naar duits vertalen, duitse zinnen vertalen of gewoon lossen woorden is met een eenvoudige klus. De vertaalmachine vertaalt direct terwijl u typt uw Nederlandse zinnen naar het duits. Vertalen via onze vertaalmachine is een geautomatiseerd proces en zal in de meeste gevallen ook prima voldoen om stukken tekst te vertalen uit tijdschriften, boeken en andere niet technische tekst bronnen. Indien u de vertaalmachine gebruikt voor professionele doeleinden kunnen wij geen systane garantie geven op de nauwkeurigheid hiervan. Het blijft belangrijk de vertaling te controleren op fouten. U kunt ook de tiijdsvorm van een woordt aanpassen om te zien of deze beter wordt vertaald door de vertaalmachine.

Vertalen nederlands naar duits zinnen
Rated 4/5 based on 564 reviews