Ook is het mogelijk om extern een behandeling te boeken voor mensen die minder mobiel zijn. Uw schoonheidssalon in ede centrum. Je dagelijkse boodschappen halen, kleding. Leuk om te melden is dat je ook een heerlijke vip- of duo behandeling kunt boeken met je vriendin. Te vinden in de Stedendriehoek apeldoorn, deventer, zutphen. Combinatie behandeling voor nog beter resultaat. Al onze behandelingen worden ook als duo behandelingen aangeboden.

schoonheidssalon duo behandeling peeling van gelaat en hals. Ans Schoonheidssalon heeft een eigen praktijkruimte waar u altijd welkom bent.

Tda behandeling is een computergestuurde methode voor huidverjonging met pure online zuurstof en werkzame stoffen die de diepe huidlagen bereiken zonder naalden en scalpels, pijn en risicos.

schoonheidssalon duo behandeling

Schoonheidssalon, diana viet Groningen voor schoonheidsbehandelingen


Combinatie behandeling voor nog beter resultaat: door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen clinicas over de huid gespoten. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van mircodermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na 1 behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Schoonheidssalon - beauty lounge


de eerste zending neoderma airless producten is al binnen! Artikel over schoonheidssalon youfirst Company in de groene venen Achtergrond van het concept van schoonheidssalon youfirst Company en kennismaking met onze schoonheidsspecialistes die u in de watten leggen en gespecialiseerd zijn in huidverzorging en huidverbetering. Klik op het artikel om hele artikel te lezen Schoonheidssalon youfirst Company is door Marie claire geselecteerd als én van de 10 meest trendy salons van Nederland Het bekende blad Marie claire heeft ons geselecteerd op basis van ons concept en uitstraling. We zijn super blij met de erkenning en waardering. Populaire schoonheidsbehandelingen duo 120 hot stone massage tijdens de duo 120 Hot Stone massage worden jij en een vriend, vriendin of familielid 120 minuten lang heerlijk in de watten gelegd. Naast een gezichtsbehandeling bestaat de behandeling uit een uitgebreide hotstone massage met warme olie van rug, armen en benen. Even tijd nemen voor jezelf en lekker ontspannen. . Een behandeling voor twee personen bedraagt normaal 194,50. Nu tijdelijk tot voor 174,50 you 90 neoderma combi bio-peeling treatment dit is echt een weldaad voor je huid. .

schoonheidssalon duo behandeling

Deze wordt in week 51 (week voor kerst) in de rose ronde venen verspreid met de Groene venen (oplage.500). All eyes on you - neoderma opent hoofdkantoor en distributiecentrum in Amsterdam Op 2 december. Heeft neoderma haar nieuwe europese hoofdkantoor en distirubtie centrum in Amsterdam geopend. Dit werd feestelijk gevierd in het Amstel Hotel in Amsterdam. Uiteraard was youfirst Company hierbij aanwezig. .

ook werd de nieuwe neoderma airless productlijn gelanceerd. Hierbij is niet alleen de verpakking airless maar ook het gehele green productieproces. Dit zorgt ervoor dat de producten 3 jaar lang houdbaar zijn, ook nadat de verpakking gebruikt wordt. Hierdoor blijft de werking van het product constant. Ook kan het product nu toe de laatste druppel gebruikt worden, er blijft niets achter in de verpakking. . Neem gerust een kijkje in de airless product catalogus om de nieuwe productlijn te bekijken. Alle neoderma producten worden in onze salon verkocht. .

Schoonheidssalon en pedicure bij

Artikel de groene venen over jubileum In februari 2018 bestond youfirst Company 1 jaar. Dit eerste jaar is boven verwachting verlopen. . We hebben erg positieve recensies van onze klanten ontvangen, we hebben het team uitgebreid en de nieuwe airless producten van neoderma omarmd. In de komende maanden zullen we regelmatig speciale tijdelijke aanbiedingen van zowel behandelingen als ook producten uitbrengen. Artikel in de groene venen (klik op artikel om te vergroten zin en onzin van huidverzorging in 60 seconden calorieen we krijgen veel vragen van onze klanten wat je zelf kan/moet doen om je huid te verzorgen. In onze eerste beauty video over "Zin en onzin van huidverzorging" geven we tips hierover. . Binnenkort gaan we nog een stap verder en gaan we als eerste schoonheidssalon beauty webinars organiseren. Beauty video over "Zin onzin van huidverzorging" (klik om de video te starten nieuwe brochure youfirst Company we hebben een nieuwe brochure uitgebracht waarin alle nieuwe ontwikkelingen vermeld staan.

schoonheidssalon duo behandeling

Duo behandeling - qbeauty

Laatste nieuws: Rimpelblog over de nieuwe airless producten van neoderma. Blogster maaike dorsteen, alias de rimpelkoningin, heeft op haar website uitgebreid haar ervaringen met de nieuwe airless produkten van neoderma gedeeld. Uitbreiding beschikbaarheid, dUO behandelingen, de vraag naar onze, dUO behandelingen is erg groot waardoor het soms niet mogelijk was een. Duo behandeling te boeken. We hebben goed nieuws. . We hebben onze capaciteit op de zaterdag uitgebreid waardoor het makkelijker is een afspraak te maken. . Kijk pure nu in de afspraken planning voor de actuele beschikbaarheid. We hopen op korte termijn ook onze beschikbaarheid op de andere dagen voor duo behandelingen uit te breiden.

Surprise beauty voucher kado! Loop gerust even naar binnen, om de schoonheidssalon uitgebreid te bekijken, hebben wij een virtuele tour. Beweeg op je computer, tablet of telefoon met je cursor/vinger over onderstaande 360 graden foto en "loop" door de salon. Nieuwe behandelingen: hot stone massage zowel, dUO (2 personen) als. You (1 persoon party treatment : voor als je iets te vieren hebt en er top uit wilt zien. Bio-lifting behandeling plus professionele visagie. Rugverzorging (60 min make reinigen, oneffenheden verwijderen, peeling, rugmassage, body lotion (extra behandeling bij een you tip voor genieters : boek een "cosmetische voetverzorging" (inclusief voetmassage!) als extra behandeling bij je you behandeling. Druk op de knop voor meer informatie.

Les Visages, schoonheidssalon

Youfirst Company: dè neoderma schoonheidssalon in Vinkeveen, in onze schoonheidssalon in Vinkeveen nemen onze schoonheidsspecialistes uitgebreid de simple tijd voor jouw beauty treatment. Onder het genot van vers fruit en een sapje word je in de watten gelegd. Tijdens een gratis intakegesprek brengen wij de huidbehoeftes in kaart door middel van een huidanalyse. Op basis hiervan geven we een gericht advies voor huidverjongende of huidverbeterende behandelingen en (thuis) gebruik van de juiste producten. Verder kun je bij ons terecht voor een ontspannende. Duo behandeling : geniet samen met je moeder, dochter, zus vriend(in) of partner. Of laat iemand anders genieten en geef een.

Schoonheidssalon duo behandeling
Rated 4/5 based on 597 reviews